TjugohundraTIO :D

Hej alla söta där ute! Jag har haft en sjukt bra dag. Vi åkte till Næstved och köpte raketer som vi ska skjuta mot sverige haha svär dom är sådär hårda grr mrr! Jag fick redan fina presenter, bilder kan komma sen. Om en stund ska dom fira min födelsedagen här hemma sedan åker jag, min kusien och min syra till Köpenhamn och fira båda mig och Nyår där. Nu ska jag blir firad av dom. hörs imorn! Ha alla en sjukt bra nytt år och stor puss på er!

 THE KÖPENHAMN PTATY PARTY PARTY
♥ 

☆☆♥░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░♫░░☆☆ ☆☆░░░♫░░▓▓░░▓░░░░░▓░▓▓▓░░░░░░░░░░░░♥☆☆ ☆☆░░♥░░░▓▓░░▓░░░░░▓░░░░░░░░░░░░░░♫☆☆ ☆☆░♫░░▓▓░░░░▓░░░░░▓░░░░░░░░░░░░♫░░☆☆ ☆☆░░░▓▓░░░░░▓░░░░░▓░░░░░░░░░░░░░░♥░☆☆ ☆☆░♥▓▓░░░░░░▓░░░░░▓░░░░░░░░░░░░░♫░☆☆ ☆☆♫░▓▓▓▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░░░♥░☆☆

Med dom bomber vi sverige :D


framme i danmark

Hej! Har kommit fram till danmark vid halv två. Åt mat duschat sedan låg jag mig i sängen och vilat lite min kropp. Om trettioett timmar och en minut är Min födelsedagen och Nyår. Taggat som fan! ni också väl? :D
Bilder från igår när jag va med mina päron på stan. Jag tyckte att stina vara ganska biff denna gången och jag undrar varför? Kanske bara för hon gick b r e d v i d mig haha!

Mot danmark

Godmorgon. Vaknat vid 7 och packat klart sen åt jag frukost och fixat klart mig. Har redan flyttat allting till bilen, och nu åker jag mot danmark. Hörs ikväll eller nåt. Caio

my day is 50-50

Nu  ska jag lägga mig. Godnatt!

Tips för dej som inte mår bra över dej själv!

Här slänger jag ett par enkla tips för att börja gå i rätt riktning om Du inte mår lika bra över dig själv som du borde!

1. Säg något uppmuntrande till dig själv varje dag.
Börja dagen med att säga uppmuntrande saker till dig själv i spegeln, till exempel "du är en toppentjej", "du har jättefin kropp", "du är bra" osv. Detta tips har ni säkert hört förut och det kanske låter lite töntigt, men det skulle inte upprepas såpass ofta om det inte funkade!

2. Fokusera på dina styrkor
Oavsett om man har mycket celluliter (som faktiskt inte spelar någon roll) kan man ha helt fantastisk humor. Fokusera på sina positiva sidor istället för att stirra dig blind på saker du anser vara brister. Ingen är perfekt, men Du är jävligt bra!

3. Jämför dig inte
Alla är stöpta i olika formar, alla ser olika ut. En del är korta medans andra är långa. En del har A-kupa medans andra har DD-kupa. Acceptera dessa skillnader, det finns inget som är varken "rätt" eller "fel" - bara annorlunda.

4. Släng vågen!
Det är inte siffrorna som bestämmer ifall du är snygg eller inte. Kilona sitter olika på olika människor och för att skippa denna viktnojja kan du skippa vågen.

5. Beröm dig själv när du gjort något bra

Vi kan inte lyckas med allt, men vi kan lyckas med väldigt mycket. Glöm inte att ge dig själv en rejäl klapp på axeln när du gjort något bra. Det behöver inte vara någon stor sak, utan en sådan simpel handling som att du ställde dig för att ge plats åt en äldre dam på tunnelbanan.


The city

Hej. Har kommit hem sen klockan sex från stan. Varit med Hanna, Stina, Amanda och becca. Jätte kul o se mina päron igen! Rea Rea Rea och massa folk på stan, de som handlar kläder och de som umgås med sina nära o kära. Har nyss packat klart tills imorgon efter som jag ska fira båda Nyår och min Födelsedag i Köpenhamn. Ska vara där i en vecka eller mindre. hmm... jag är skit trött och vet inte vad jag ska säga? aj vi hörs sen med någon hår tips eller likdant. hörs snyggingar!

The ljungby girl 's

Vaknat kl 9 idag för att skulle ringa några viktiga samtal. Snart ska jag träffa Hanna och hennes päron sedan vet jag inte vart vi ska. Sitter här och väntar på att hon ska ringa och säga när jag ska komma nere till stan så jag kan bara ta bussen ditt. Vi hörs senare ikväll när jag kommer hem. Caio

Linn gjorde min dag!

HAHAHA jag kan inte sluta skratta åt mina humor(=
Linn: Någon bra film?
Delle: Linn the full på balders dicot 2009 romantik
Linn: HAHAHAHAHAHAHAHAHA du är fan best in the test!
Linn: Alltid lika klockren :D
Delle: HAHAHA ja erkänn, min KLOCKA är alltid REN :D
Linn: hahahhahaahah

Tips för dig innan du färgar ditt hår!

1- Välj rätt färg efter din hudton.
Har din hy en rosa ton? Undvik röda toner. Blonda, beiga och ljusbruna toner passar dig bäst.
2- Har din hy en gul ton? Undvik gula toner. Kallare toner som ljusbrunt, brunt och mörkbrunt passar dig.
3- Har din hy en beige ton? Du passar i de flesta färger, men undvik allt för gula toner och
allt för mörka får ofta den med beige hudton att se blek ut.
Yes, det var lite tips om hår.
Hoppas det kommer till nytta =)

Måndag

Dagen har varit ganska bra. Måndagar börjar alltid segt, så jag tog 3 ägg och drack de sen började jag träna situps och lite dans övningar. Ägg ger mycket energi om inte ni visste. Har nyss varit nere på min trappa och träffat några. Nu vill jag säga till er som tror att jorden kommer gå under i 2012? JAGLOVAR! Det kommer inte gå under. Vi vet inte när, kanske förre eller efter. Allt detta som händer med världen, hur många som dör varje dag och nya sjukdomar som växer varje dag. Allt detta bevisar till att jorden närmar sig på att det tar slut. Men inte i 2012 NEJ! I 2012 kommer kanske hända något med naturen som till exempel havet kan komma över oss? stormar och likdant. Det är kanske, ingen vet ens, ingen är säkert. Det är självklart att alla blir rädda när de hör ''jorden kommer gå under m.m'' Det är forskare som har sagt det och de tror bara det. Dom är inte säkra. Det är omöjligt att veta när man ska dö! haha skrattar verkligen åt dom som tror på sånt! Nej, nu orka jag inte snacka mer om detta. Caio♥

Only 4 dagarys

Bara 4 dagar kvar tills JAG fyller år och Nyår! Only 4 days left until MY birthday and New Year!


Vinnaren!

Här har ni vinnaren som gissade rätt!
Genom att klicka på bilden under så kommer ni till dagens länkning som vann tävlingen!
vill du vinna?

Den första som gissar rätt är vinnaren! Vem vill inte bli länkat på min blogg liksom? klart alla vill;)

Bboy battle

Nu ska jag sova! godnatt.

Så får du hållbara lockar i håret


* Använd torrschampo eller saltvattenspray i håret för extra stadga. Spraya igenom håret med produkten innan du lockar det. Har du använt torrschampo bör du också borsta igenom det innan börjar locka, för att fördela torrschampot jämnt.
* Ta hjälp av en läggningsvätska som du sprayar i handdukstorrt hår innan du stylar det. Är det regnigt eller blåsigt ute kan du även spraya lite efteråt.

* Se till att håret inte är nyttvättat när du lockar det. Ett hår som inte tvättats på ett par dagar har ofta mer stadga och är lättare att styla.
* Använd värmespolar istället för locktång och rulla upp håret när det fortfarande är fuktigt. Låt det sedan torka med spolarna i.
* Spraya hårspray eller krama hårmousse i håret redan innan du lockar det. Använd sedan mer spray efter att du lockat – men vänta tills lockarna har svalnat.

YEEEEEEEh


Vaknade för c 1 timme sen, och är riktigt bakis. Ska berätta lite om igår som jag minnes, minnes jag något ens? haha. Jag o Diyar tog Balders bussen vid halv åtta, och det tar två timmar tills vi är framme till festen. På halva vägs fick jag dricka nästan en halv flaska ''saft'' haha fyfan vad kul! Senare när vi va framme så vara det va sjukt mycket folk där som stod i kö, liksom alla bara vill komma in? så dom började knuffas och jag kunde knappt andas. Hade varit död nu kan man säga. Jag kom in i slutit och Gino sa nyss att jag satt där inne och flummade sönder vid baren haha fyfan. Jag kommer ihåg att någon sa att jenny vara full och att hon satt på någon bussen eller någon röd hus och vila där? jag stack o leta efter henne men jag kom aldrig fram till henne ens, allting vara snurrigt. Jag mådde ganska bättre vid tolv så jag fick träffa mina saknade ljungby vänner och dansade sönder med dom. Asså vilken jävla minne har jag egentligen? Min mormors minne den bruka alltid fastnar någon stannas då kan jag knappt komma ihåg något haha. Nej jag kommer inte ihåg något nu jag vet inte... När vi vara igen i växjö så käkade jag o diyar mat sjukt gott! Just nu sitter jag här och vila så vi hörs senare! pöss


Party!

Godkväll på er! Har precis duscha och fixat klart mig. Jag och diyar ska till amir sedan tar vi bussen till Balders. Tack diyar som ska bjuda på biljetten! Jag har jätte bråttom så nu måste jag dra. Hoppas ni kommer ha en sjukt bra kväll! Hörs när jag kommer hem. pöss på er

04:40

Kom precis hem, har varit hos Amir tillsamnas med diyar. Jag säger FYFAN vad jag skrattade idag haha. Hade sjukt jävla kul. Skratta så länge du lever istället för att tänka nagativ och må dåligare. Jag vet jag har rätt! Idag klockan sjuk på kvällen ska vi till J u l B a l d e r s (dico) Diyar skulle bjuda mig  ditt för att hänga och ha kul, annars om han ändrar sig så kommer jag få sitta hemma och ruttnar bubuuu. Nu måste jag lägga mig faktiskt hihi. Godnatt ♦

Önskar er också en godjul!

Önskar er också en stor godjul! Jag säger för tionde gånger  att jag har inga sms kvar på mobilen för att svarar, så tro inte att  jag dissar era sms! Så många sms fick man av mina härliga vänner♥

Dagens tips!

Till dej som som har löshår och inte vill att det någon se ditt riktiga kort hår så får du göra detta tipset!

Tupera löshåret 100% tillsammans med sitt egna hår och sen borsta/kamma det. Borsta inte hela det som du har tuperat? Nej! Du kan borsta bara 80-90% av 100%. Ditt hår kommer se ut helt naturligt när du rör på ditt huvud osv. Lycka till

Diyar and mobilen

Den här videon är filmat ifrån sommaren när Jag och Diyar vara på väg till andra sidan på Hultsfredfestivalen-  Där jobbade vi för att få gratis band. Jobba gratis få gratis festivals band värt c 1800kr.
När vi gick så diyar glömde sin mobil där vi va innan vi skulle gå till andra sidan haha!

GOD JUL! :D

{_}
/  \
/_____\
{`_______`}    |--------------------------------------- |
// . . \\    <    God Jul! Ta hand om där krysset är . leta efter den på |
(/(__7__)\)   |----------------------------------------|
|'-' = `-'|
/\       /\
/_/   `"`   \_\
{__}##[_]##{__}
\___x___/
|___|___|
|--|--|
(__)`(__)
/\
/  \
/_____\
{`_______`}
// . . \\
(/(__7__)\)
|'-' = `-'|
/  /\-   - / \  \
/  /     `"`     \  \
{__}##[_]##{__}
\___X___/
|___|___|
|--|--|
(__)`(__)
Tjejer? leta upp ''X'' på jul tomten
Ta hand om den :D
GOD JUL PÅ ER♥

Cykel Pump? HAHAHAHA


To day is very god!

Idag är det en bra dag! ska berätta ifrån början istället så ni förstå, efter som visa är tröga som ko haha! När Jag&Amir vara på väg till stan vid 5 tiden så märkte jag någon bakom mig som cykelar. När jag vände mig så hoppade personen på mig och krama mig hård som bara den i ett tag! jag ville se vem det är? så vara det diyar som jag är ovän med.. Han hoppade på mig och bett om förlåtelse för han har varit dum mot mig osv. Jag kunde inte säga nej liksom han är som en bror för mig, så jag förlät honom & kramat honom hård för dessa dagarna som jag saknade han. Jag snackade med honom att han ska förbättre sig och inte vara dum mot mig igen annars kommer vi bli aldrig vänner igen. Han lovade att han ska förbättre sig och då blev jag glad. Vi tre stack till stan tillsammans och haft jätte kul! Medans vi går runt på stan så såg jag mina föräldrar och då skulle dom köpa åt mig vitaminer och shampo och vitaminer för mig. Dom köpte åt mig Mivitotal Plus & Lenza hair repaiar sedan stack dom hem och jag vara kvar med diyar o amir. Vi gick in på H&M så köpte diyar tre st jätte fina tröjor till oss tre haha vi kommer se ut tvillingar. Men i så fall jag är jätte glad att jag o diyar är vänner och hoppas han sköter sig bra denna gången. Jag ger en chans bara men inte två!
Här nere får ni se vad jag köpte...
Mivitotal är marknadens mest sålda flytande kosttillskott. Det är komplett och balanserat näringstillskott som passar alla åldrar. Mivitotal Plus innehåller mer än 100 vitaminer och mineraler, vattenlösligt Q10, alfalfa, psyllium samt bioflavonoider och är ett av marknadens mest kompletta kosttillskott. Det är idag Du bestämmer hur Du ska må i morgon. Det finns vetenskapliga studier som visar, hur viktigt det är för vår hälsa att vi får i oss vitaminer och mineraler som harmoniserar med varandra.
Den kanske viktigaste aspekten att ta hänsyn till, är förmågan att absorbera och tillgodogöra sig de näringsämnen vi tillför kroppen.
I takt med stigande ålder sker en del förändringar i kroppens förmåga till nedbrytning och upptag av näringsämnen. 
Detta i kombination med en rad andra faktorer ökar risken för näringsbrister även om kosten är väl sammansatt. Av den anledningen kan tillskott i flytande form anses både lättare att bryta ned och att ta upp för kroppen, utan att belasta matsmältningen.
Lanza protein plus shampoo stärkande schampo

vad är det? 
Ett milt kokosnötbaserat schampoo som ger näring 
och protein djupt in i hårbotten. Detta schampo 
rekommenderas till kemiskt behandlat hår och hår 
med yttre skador, eftersom det har en förmåga att 
återställa smidighet, styrka och glans.

PÖÖÖÖSSSSSSSS

Sådär ja! Nu är jag verkligen trött och mina ögon är som en tomat. Så vi hörs imorn när jag vaknar. Sweet drems och hemska nätter♥

Doktoren är sjuk!

Okej? Mitt fel att jag ringde sjukhuset och stack till dom, vad fick jag mer än att må dåligare? Jag berättade ut exakt hur jag kände och hur jag mådde. Jag pratade i c en kvart och han har skrivet i sin bok två rader bara och han va helt oseriöst som jag märkte den jävla doktorn. Han frågade  också mig massa onödiga frågor? :S
Doktorn: Har du vänner?
Delle: Nej! Bara tusentals
Doktorn: festar du? va gör ni när ni festar?
Delle: haha vad tror du? dansa och ha kul!
Doktoren: Gör du inget annat än att ha kul o festa?
Delle: HAHAAHAHAH!
doktoren: HAHA! hm okej ja. Jag ska skriva till dej Sömntabletter & Shampo för ditt skadat hår... Om inte det blir bättre efter nyår så kan jag säga du är Psykiskt läge?!?!?!
Jag gick hem direkt! Och jag sket i att hämta sömntabletterna och shampon, jag blev så sur för det han sa, vafan ska han tror sådär för? Jag är smartaren honom 2012 gånger. Hoppas han och hans släkte går de första på jordensundergång!
HOPPAS HAN OCH HANS SLÄKT GÅR DE FÖRSTA PÅ JORDENSUNDERGÅ

I'm.....

Tror ni jag mår bra? Nej! Det gör faktiskt jag inte. Ni undrar säkret VARFÖR?! Okej jag ska berätta. För 5 månader sen blev Delle sådär att jag sover jätte jätte sent c kl 5 på morgonen, och vaknar upp vid sex på kvällen eller sådär sent kan man säga. Oftas kan jag inte somna, om inte jag ska vara vaken en hel natt sen dagen efter blir jag trött som fan då den natten kan jag somna om ni fattar? Ja som jag är just nu, tills nu har jag inte sovit något sen igår,så inatt kommer jag kunna somna tror jag. Jag äter max 2 gånger per dag nu bara för jag inte blir så hungri. Innan brukade jag äta 8 gånger per dag och istället för 5, och nu blev det max bara två gånger? Asså det är så sjukt! jag fattade inte varför blev jag sådär. Jag tränar och äter lite mat också. Jag svettas när jag tänker och blir sur? hände aldrig sådär förrut. Jag kanske stressad? vet inte. Idag ringde jag till sjukhuset och det borde jag gjort för länge sen istället för nu. Isf jag fick tid vid kl tre på Vårdcentral, ska ditt och se vad är felet...

Kaffe kan ge små bröst tjejer- Delle varnar

Jag läste nyss på någon sida att Kaffe gör dina bom grr olala bröst små? haha alla ni dricker det varje dag säkret och visste inte om detta, och sen när ni märker att ni har små bröst då väljer ni ha sån ''Silikonbröst ?''
Som jag tycker att tjejer ska vara Naturliga istället för Onaturligt! Många tjejer idag kollar på sig i spegeln och tänker '' Oh meh nej asså fan varför har jag små läppar...nej jag ska göra som kissies, ta spruta och ha hamburgar läppar sådär fetttttta grr alla kommer pussa mig hm ookej jag gör så. Asså mina bröst?!? aj jag ska ha silikonbröst och mamma betalar så nu har jag bestämt mig ''
Tro mig det är fult med silikon och onaturliga saker. Jag lovar ni är så fina sådär. Ni född naturliga och med det kommer ni dö ochså. Jag vet inte om det finns silikon rumpa för att göra den rund ist för hamburgar bröd som platt och hänger ner? eller spruta för att pumpa den? Det kan finnas allt nu för tiden. Här nedan få ni läsa det jag läste nyss...
Storleken på din byst kan påverkas av hur mycket kaffe du dricker, visar ny, svensk undersökning.
Kvinnor vars bröst har många bröstkörtlar löper större risk att drabbas av bröstcancer. Men kaffe har visat sig sänka den risken. Därför har svenska forskare nu undersökt om kaffe också kan få brösten att bli mindre.
Svaret: ja, om man har en viss variant av en särskild gen.
– Kaffedrickande kan påverka storleken på brösten en hel del, säger Helena Jernström, docent i experimentell onkologi vid Lunds universitet, till Aftonbladet.
I undersökningen jämfördes bröststorlek och kaffedrickande hos 270 kvinnor. Forskarna hittade då ett mätbart samband mellan stort kaffeintag och små bröst. Förklaringen tros vara antingen att koffein hämmar celltillväxten, eller att kaffet påverkar hormonsammansättningen i kroppen.
Effekten gäller dock bara för kvinnor som har en viss gen i en viss uppsättning, något som ungefär hälften av Sveriges kvinnor har.

HAHHAHAAHAHAHA så där går det till

"Jag hade fått inflammation i silikonet"3 step

Här får ni lära er en jätte lätta 3 step. Liksom vem som helst skulle klara det om ni träna på de! lycka till

00:55

Hej! förlåt för jag har inte uppdaterat, varit trött på hela dagen så jag har inte orkat ens vara inne på bloggen. Just nu sitter jag och dampa på mina föräldrar. så hörs sen

Godnatt!

Nu ska jag lägga mig. mina ögon är helt döda! Godnatt♥

to day is funny day

Sitter och äter go'dis framför tven. Idag har jag umgåst med Carin. Vi gick från panncentralen sen halva Växjö sjön sen gick vi tillbaks. Det va så JÄVLA kallt så att mina läppar stannade mitt i snacket och då började Carin grava av skratt, efter som jag pratade så dålig svenska med iskalla läppar haha! Vi skrattade åt båda dåliga humor och roliga humor'' New you? nej! Det heter New urk'' haha. Tror snöspökarna åt upp henne när hon gick hem ensam i detta dålig väder!. hörs snart!

R I P!

Vila i fred Brittany Murphy
läs mer om hur hon dog genom att klicka här!

Godmorgon

Solen har besökt mitt rum nu. Det är så vackert med sol och snö. Tänkte sola? nej Haha, önskade att det vara varmt sol istället för kallt. Vi har c 1dm snö och i andra städer har de 1meter? Hoppas det ska komma en sån snöstorm så kan vi ha mer kul ute. Åt nyss frukost och då fick jag ont i mage bara för jag åt för fort..:/
hörs sen. pösss

Jag har 7 leverGrattis Rebecca!

Grattis till Rebecka Karlsson som  fyller år idag. Hoppas du kommer ha bästa dagen!
Duschat precis och åt 3 st macka, så jävla gott! Nu ska jag kolla på Fritt.Vilt.2
Söta drömma & hemska nätter, Godnatt!♥

Sluta röka!

Kolla hela videon. I slutit av videon det är det som ni får av röken!
Delle frågar: vad är tjusningen? Vad är det som är roligt med att röka? Som jag vet, det gör en lugnare om man har problem men jag tror inte att 12 åringar som röker idag har så stora problem. Såklart, många har ju problem, jag har ju också problem, alla har det, men det blir ju inte bättre att ta en bajs cigg? det hjälper ju bara för stunden som andra säger. Jag tror inte att det smakar så gott det heller, jag kommer antagligen aldrig veta hur en ciggarett smakar, eftersom jag röker inte och kommer aldrig röka. I know bitch.
Grupptryck är antagligen grunden, och många storrökare idag, om du frågar dom töntarna hur de började röka är det så säger de på grund av ens kompis som röker, då vill man ju också röka. Jag själv varje med tusentals vänner som röker och aldrig valt att röka med dom, varför skulle jag? Nej! säger jag för mig sjäv. Jag skulle tappa min Kondition på dansen och allt som gäller sport. Och det är inte fint och röka. Detta är barnleken och ungdomar idag '''åååh shet nu har lisa rosa prinsessklänning, nu måååstteee jag ju också ha en rosa prinsessklänning?! ''' det låter ju så. Det är astöntigt, sååå töntigt att röka haha. Alla ni kommer tycka ju att JAG är en tönt för att jag inte röker? Röka är ju inte bra. Inte på något sätt egentligen, jag kan ge er anledningar till att INTE röka här:
1. Lungcancer! Det är inte direkt något man vill ha.
2. Rynkor. Det vill jag inte ha när jag är 30 i alla fall?
3. Pengar. Cigaretter kostar, och det är inte direkt billigt. Jag skulle hellre köpa kläder för de pengarna.
4. Andedräkt. Jag tror ingen vill pussa på nån som luktar & smakar rök . Skulle ALDRIG pussa nån då.
5. Dålig hy. Huden täcker det mesta på kroppen. Jag vill inte att det mesta på min kropp ska vara äckligt.
6. Man blir trött osv. as fina påsar under ögonen får ni.
7. tänderna blir gula och äckliga även om du borstar.
8. Håret blir äckligt och luktar inte gott.
9. Luktar ni rök? Hoppas då era mammor gör er kebab med kött färs sås och toffla er.
Det finns säkert en miljon mer anledningar. Lungcancer är såklart det viktigaste & farligaste man kan få. Tänk er va mycket pengar ni slösar per månad. Tro mig det är not god. Alla ni kommer dö före mig. Röken förkorta era liv! Ni underbara söta människor hoppas ni kommer välja att sluta röka. För era bästa säger jag det! De små fjortisar som tror att det är coolt att röker. Har dildon fastnat i munnen eller?
Jag ger bara tips att inte börja röka! för jag vet att det är mkt svårt att sluta. Så om du inte har börjat, gör inte det heller. Det är inte bra för någon. Jag kände en storrökare hon var ju runt 54år. Hon rökte c 5 paker per dag. Det slutade med att hon fick lungcancer och dog...Hon dog när hon va 54år? normalt dör man över 70-80 över kanske. Ja ni ser vad tidigt hon dog. Vill bara säga till alla tjejer & killar där ute, stå emot, hållll dej från skiten. drick / rök inte innan du är myndig! Blir inte ni sjuka nu? så äre det imorn, inte imorn om 10 år.


Dagens tips!

Kroppen behöver minst 1.5 liter vatten per dag (6 - 8 glas).

checkbox_blue

Vatten behövs för näringstillförseln och syretillförseln till cellerna, reglering av kroppstemperaturen, blodets transport och kroppens

 

checkbox_blue

Vatten förbättrar energiupptaget och förbränningen av kalorier.

 

 

checkbox_blue

Vatten ökar mättnadskänslan, minskar hungern.

 

 

checkbox_blue

Vatten behövs för kroppens naturliga rening. Vatten forslar bort gifter och förbränningsprodukter av olika slag genom kroppens reningsorgan.

 

checkbox_blue

Vatten ger naturlig skönhet för kroppen, är bra för hud och hår. Håret på huvudet som en gräs mata, den behöver vatten och luft för att växa.


Grattis till syran!

Idag Sov jag skit skönt faktiskt! vaknat vid 4, åt mat, duschat sen satte jag mig framför min älskade data. Nu är jag riktigt pigg. Min älsta brors fru är gravid och barnen kommer komma ut snart och säga hej till mig haha! Och idag när jag satt och snacka med syran på msn så skrev hon..
Sherin: Delle? visste du ensak?
Delle: nej vadå?
Sherin: Jag är GRAVID! :D
Delle: VA?! FAN VA KUL ATT JAG BLIR FARBROR FÖR FJÄRDE GÅNGN. GRATTIS! ♥
Hela familjen är ute.. höhö! Sitter i kylskåpet och käkar allt mat som jag blir sugen på. haha!

JAG SAKNAR SOMMAREN!


Hår tips

Fyfan vad det blåser ute. Blir rädd för sånt. Nu tänkte jag slänga en Snabb och bra tips!

Att borsta och kamma håret rätt är en jätteviktig sak för ditt hår, till exempel inte borsta när det är blött utan endast kamma det. Fast hur du borstar beror även på din typ av hår.

Rakt, tunt och fint hår: Här är det bra om du använder en tättandad kam och mer separata borststrån. Eftersom att ditt hår är tunt och skört är detta ett bra alternativ, då du enkelt reder ut tovor och är skonsamt för din hårtyp.

Tjockt eller lockigt, eller båda: Ett lockigt hår bör inte borstas då de fina lockarna försvinner, alltså du får inte ett lika bra resultat om du använder en borste. Använd hellre en glestandad kam, detsamma för tjockt hår, för att bevara lockarna och reda ut tovor som borsten inte klarar av. Vad gäller val av borste så är det täta borststrån som gäller för att verkligen komma igenom håret.

Material: Använd inte metallkammer och helst inte trä (beroende på vad för typ), utan använd en plastkam och en borste av svinborst för att vara så skonsam som möjlig.

Vått: Man ska inte borsta håret när det är blött utan endast kamma det. Skandinaviskt och asiatiskt hår bör inte borstas eller kammas, utan endast när det är torrt. Tjockt afrikanst hår, kan med fördel borstas i duschen då det är mer skonsamt.

Nu ska jag sova! Godnatt på er.


En bild från sommaren!


Gomidda!

Jag känner mig jätte duktig idag faktiskt. Har vaknat tidigt idag med en bra energi. Idag är det onsdag så det betyder att jag ska träna breakdance. Träna på att få balansen på huvudet så jag kan stå på huvudet och snurra hur jävla mycket jag vill. Just nu sitter jag framför tv'en med datan på knät, samtiden äter jag ett äpple och 2 apelsiner.

Robot Dance

Han är ju hur grym som helst! Han gjorde grejer som fick mig  att skratta haha:D
nu ska jag kolla på film sen sova! godnatt sötnusar

Dagens skratt

HAHAHAHAHA 63 pers skrattade på msn. Jag skrattar fortfarande på mina sjuka humor :D

22:25

Varit ute en stund med Olen. Kom hem och duschat sen åt jag godmat. Jag har nu fixat Högerklick skyddande så inga kan spara något från min blogg! Och jag försöker fixa smileyser, men vet inte ens vart ska man lägga in dom på kodmallar..:/

Grattis Frida!


Dagens Tips!

Jag har tänkt vissa en snabbare sätt på att platta håret. 10 gånger finare och bättre för att inte slita i håret och inte brinner den.

1.Dela upp håret i två delar och sätt upp den övre hälften på huvet i en boll medans plattången ligger på värmning!

2. Alltid värmeskyddande. Platta underhåret. Ta inte för mycket hår åt gången då det bara kommer att ta längre tid och bli slarvigt. Lite hår i taget med att köra plattång fortare på håret, än att köra sakta och bränner håret som fan. håll aldrig plattången stilla på samma ställe! Gör du rätt så får du bra resultat.3. När du plattat underhåret och är nöjd så släpper du ut överhåret och gör lika dant med det tills du är nöjd där med. Tips! håll bort värmen från hårbotten annars får du risk med att falla håret med tiden.Fattar ni?
/Lycka till!

1 2 3 4 st lök

Delle steker. Kroppen kokar. Ögonen svider. Jag är bäst i test! Klarade äta upp 4 st lök på 2:36 minuter! Och min syster filmade mig på en söndag när jag va nästan nyss vaken och ser ut hemsk ut. Därför gömde jag mig med jackan. Här får ni se HAHAHA!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!


Söndag

Idag är det söndag vilket betyder 18 dagar kvar tills min födelsedagen, och 11 dagar tills julafton. Längtar satan! Idag har jag bara taget det lugnt. Tränat och övat på några dans trix. Pratade med Jenny i telefon och gratturat henne, efter som hon fyllde ''5'' år idag. Amir kom till mig  sen och vi snackade om massa saker.Imorn ska jag & Amir till stan och fixa och lämna några papper till advokat, sedan om någon månad/vecka få jag ut mina 8 tusen.

 


L I K A!

Kolla Amir & C.Ronaldo är så lika så man tror att de är tvillingar. Amir är sne fotbollspelare. men ändå han är BÄST! och hans tjej sämst! :D haha

Powermoves - Headspin

Powermoves: Är de mer akrobatiska inslagen som oftast förknippas med breaking. Powermoves är nästan alltid "snurrande" rörelser. Som exempel kan nämnas:

 

1.Backspin
2. Headspin: Som jag ska börja träna på den igen. Det Gjorde jag förut att snurra  på huvud med mössan, fast det hjälpte inte så mycket. Det kan skada håret så det  inte växer mer och man blir flintis av det. Därför jag ska önska mig nu att på min födelsedagen ska jag få en skate hjälm som är ganska lite platt på huvudet så man kan kunna snurra med hjälmen. Hade blivet asglad!
3.Windmill
4.Babymill/Eggroll
5.Tapmills
6.1990
7.2000
8.Flare
9.Airflare
10.Swipes
12.Donkies
13.Turtle
14.Jackhammer

 


GRATTIS GRATTIS GRATTIS!


''Blondinbella / 2012

Blondinbella din BAJSKORV!, vad är viktigast?
Att vi går runt som robotiska produkter och upprätthåller normsamhället.
Eller att vi börjar göra nånting nu som kan förändra världen? 
26 000 barn svälter ihjäl varje dag.
Det är nog nu. Vi kan inte blunda, stänga av tv:n och gå vidare. Det är upp till oss att göra nått. Vår generation.


VI ÄR INTE MENADE att indoktrineras i skolan 1/3 av våra liv och jobba resten av vår liv och sen pensioneras och sen dö.

Illuminati (de som styr världen) har gjort så att folk fortsätter jaga kändiskap, pengar, skönhet, glamour. Istället för att t.ex förändra världen. Egocentriska mål enbart. Folk dör i krig o svält. Folk förlorar sina när o kära just nu som jag har förlorar MIN MORBROR. Men vi klagar på tv-dosan. Våra världen har ju blivit helt sjuk asså. 26 000 barn dör av svält o vi funderar på "va ska ja ha för mat till lunchlådan i morgon??"
Hade vi önskat samma sak om de fattiga vart oss? Att våran mor och far dog, syster, barn dog i våran famn ikväll? Tänk om just DIN mamma dog i din famn ikväll? o du vet att folk kunde göra nått åt det! Men många bryr sig, inte utan går o spelar bingolottar eller annat

Människor nu för tiden har..
blivit så viktigt att det enda man bryr sig om är sig själv och inte andra. Håll dina närmaste vänner och tro inte att du är bättre. Alla värde lika mycket. Ingen född på bättre sätt. Håll de som är äkta och kasta de som är falsk.

Att 1 miljard knappt har mat på bordet berör ju inte dem? Det är ju viktigare att synas i Let's Dance...
Vi behöver göra val nu innan 2012 - för det kommer hända saker. Det är ingen "domedag" utan en förändring av medvetandet. Och otroliga saker. Saker bortom vårt förstånd. Men om man verkligen blundar egocentriskt kommer man aldrig uppleva det. Bli den bästa människan du kan bli. Och bli förändringen i världen som du själv önskar. GODNATT!

Fredaaaaaaaaaaaag

Hoppas ni har haft en asbra fredag! Dagen spenderas med Emma&Sofie. Satt på donkan i någon stund sen skulle dom shoppa. Vi gick runt överallt med massa fina skratta och cp humor haha askul va det! Just nu är jag Trött, men inte trött i ögonen bubu.

The city

Godmorgon!
Vaknat vid tio, tränat magen sen duschat. Sitter här nu, helt fräsh i håret! Nu ska jag fixa mig sen drar mot stan och vara med Emma & sofie. Hörs när jag kommer hem. Kram på er

Godnatt!

Nu ska jag lägga mig. Hoppas ni har haft en härlig dag! Godnatt!

Idag jag ska ska...


Falsk.

Diyar, jag har känt dig as länge. Men nu känner jag mig att vi är inte ett riktigt kompis nu längre, eftersom du va riktigt falsk mot mig, delle och några. alltså jag menar det är riktigt pinsamt att du snokar runt mina och folks vänner och snacka bakom om mig & mina vänners liv
. Jag hade varit G med några tjejer, och dom snackat du bakom om mig med dom. hur asdålig är jag, hur idiot är jag och ingenting va SANT
Klsl - Dανι∂Szумαηѕкι - säger (19:56):
. allting är falsk som du snackat bakom om mig. Och du fråga också om vi har haft sex och massa. svär det gör mig fucked out. allt jag be dig är SLUTA lägga in min och andras liv.
Hoppas du förstår nu hur jag, delle o några känner. Vi orkar inte ser din falsksnack nu längre.
skärp dig nu, Diyar. Vaken för helvete. Jag och mina vänner vill du ska bli bra grabb som oss.
Hoppas seriöst du förstår och vaken.

Jag har känt dig as länge. Men nu känner jag att vi är inte riktigt kompisar längre, eftersom du va riktigt falsk mot mig,delle och hundra andra till. alltså jag menar det är riktigt pinsamt att du snokar runt bland mina och folks vänner och snacka skit bakom ryggen om mig & mina vänners liv. Jag hade varit på G med några tjejer, och dom hade sagt att du snackade jävligt mycket skit om mig. hur asdålig jag är, hur idiot jag är och ingenting var SANT... Allting är falskt som du snackat bakom min rygg om mig. Du frågade mig också om jag och flickvännen hade haft sex och massa. svär det gör mig fucked out. Allt jag be dig är SLUTA lägga dej i andras liv. Sköt ditt falska liv först sen kom till oss och säg att det är fel? Hoppas du förstår nu hur jag, delle och massa andra känner. Vi orkar inte ser din falskheten nu längre. D---r, skärp dig nu. Vakna för helvete. Jag och mina vänner vill att du ska bli bra grabb som oss.
Hoppas seriöst du förstår och vakna fan. Du sitter framför cam och vissar saker för mina vänner...skäms du inte? vad är felet på dej. Min bästa väns kompis va på G med han d---r och han r---ka framför cam åt henne hon berättat det till mig. Pinsamt /Anonym-örebro.


Jag vet i fan var jag ska börja? hundratals människor kom och sa till mig att D--r snackade skit om mig att jag är så o så. Sedan snackade jag med honom för att jag skulle se VARFÖR han snackar skit om mig?! Han sa och svärde på sin död att han hade inte sagt något? okej. Jag litade på honom bara för jag själv har inte hört han säga något dåligt framför mig, eller sett det i mina ögon. Det va bara mina vänner som sagt det. Men isf, igår lurade jag honom. Jag va inne på msn och han va inne med, då skrev han till mig ''var är du?'' jag låtsades att jag var hos ''caro'' osv, efter en stund skrev ''caro'' som är jag, till honom. Sen undrade han om vart är delle? jag sa han ligger i sängen och är jätte trött för vi hade så ''mysigt'' han sa aha okej. Caro? Jag ska säga ensak men lova mig säga ingeting till delle okej? ja, jag lovar. Vadå? Delle är så o så o massa skit. Jag blev galen! Och även idag hade han kallat min mamma till en Ho--? Nu tror jag på alla dessa som hade sagt att d---r snackade skit om mig. Jag kanske har varit blind och inte sett hans falska skit, men inte längre. Jag orka inte vara med honom mer okej. När jag är med mina vänner och vill umgås med dom så gör han såna fula täcken som om att de är ''fula'' vadå fula? är inte de männskor som oss? Jag kan ha 100 ''fula'' vänner ist för en falsk som dej fan. Alla mina vänner är underbara och söta som bara den. Snor ni era kompisars saker ? Nej! Det tror jag inte. Men det gör han! Han har även snott mina pengar och jag sa okej skitsamma ska inte bråka med honom bara för lite pengar. Han kallade även min underbara kompis som är värt guld till en h----? Jag tror inte han vet vad H--- ens betyder. Jag älskade honom som min bror och jag fattar ingenting VARFÖR han är sådär mot mig o de andra. Helt jävla fail.


UTSEENDE UTAN INSIDAN VILL MAN INTE HA!

JAG SÄGER BARA....DIYAR ÄR STÖRSTA FALSK SKIT. Nu ska jag lägga mig. Godnatt!

MY DAY IS NOT GOD!

Jaha. Kom precis hemma ifrån dans träning med svullen knät. Skulle stå på händerna med bena över brösten, så hade jag glömt spänna i mina armar, sen såå ramlade jag direkt upp från på knät...

Träning

Sitter och kolla på film, snart efter filmen ska jag till stan och träffa några kompisar. Sedan kl 18:30 ska jag på dans träning, hörs sen!

Frågor & Svar

 

fråga:
Hej! jag har bara nån fråga här!
Måste man vara stark i armar och ben för att breaka ?
och var kan man fixa lite break kläder så man passar in när man dansar ?

Delle´s svar:
Hej! Ja, det är ju definitivt en fördel att vara stark, inte bara i armar och ben men i hela kroppen och i handlederna...
men samtidigt är det också en fördel att vara smidig, eftersom det handlar om teknik och koordination också. 
Breakdanskläder - det viktigaste är ju att de ska gå att breaka i ! 
Träningsoverall, tämligen lätta gympaskor, T-shirt, mössa(för headspin osv)...
så det är bara att gå till närmaste sportaffär. 
Och Du behöver inte vara rädd för att inte passa in på något sätt. 
Det viktigaste är att man försöker så mycket man kan och att man har kul.


fråga:
Vad har breakdancen get dej för något ?

Delle´s svar:
Jo, breakuing ger mig en oherrans massa glädje! Dans musiken ger mig en sån känsla som går inte beskriva.
Dessutom mår jag bra av att träna intensivt. 
Och förutom att jag njuter av att hålla på så har jag fått en hel rad fina vänner sedan jag började breaka.
Allt gott! 


fråga:
Hur länge tränade du på windmill tills du lärde dig det förretsten hur gör du när du gör windmill ?
När tänker du sluta breaka ?

Delle´s svar:

Jag nog kan jag inte windmill något vidare ännu, kan 1 och halv vararv bara, men att det börjar komma med tiden.
Jag tänker breaka så länge som jag överhuvud taget kan.


fråga:
Kan du:sixstep to windmill to flare to airtrack?


Delle´s svar:
Nej, inte än! 
Kan Du ?!


fråga:
Hej!
Var kom breakdancen i från ?


Delle´s svar:
Hej! 
Nu är jag inte någon expert på breakdancens historia, men den föddes i gatorna i Bronx i New York. 
Jag tycker det skulle vara en bra ide med en rejäl artikel om breakdancens ursprung - 
själv vill jag också gärna veta mer!


fråga:
Hej! 
Jag ska snart börja dansa och jag har två frågor!
1. Jag är 13 år och ska börja efter jul 
men alla mina klasskamrater säger att det är försent att börja breaka. Är det så?
2.Är det svårt att lära sig att dansa breakdance?


Delle´s svar:
Hej! 
Svar på fråga 1) Nej, det är inte alls försent att börja i Din ålder! 
Jag var ju 15 när jag började dansa!! 
Jag tror 13 är en mycket bra ålder, 
för då växer man fortfarande och växer in i rörelserna på ett naturligt sätt. 
Fråga 2) Om det är svårt? 
Både ja och nej - delvis beror det ju på hur pass smidig, stark och vältränad man är när man börjar. 
Och framför allt på  hur intresserad man är. 
Envishet är en mycket bra egenskap när det gäller att lära sig breaking. 

LYCKA TILL!!!


Windmill-

Till er som vill lära sig Windmill
Denna videon visar hur ni ska lära er göra Breakdance Windmill !

jao

Hej söta bloggare.
Vaknat precis och sov ganska länge idag?ajaj. Jag längtar så jävla mycket tills nyår. Det är min födelsedagen, efter den dagen kommer jag rensa de falska människor som man inte orka ha dom i sitt livet ush. Är på dålig humor så vi hörs sen.

Nu ska jag sova.


Banken asså haha!


LÄR ER ;)

Sitter med datan i köket framför fönstret. Jag håller med hanna som sa ''Kan inte gud mjälla lite så vi får vår snö som är så efterlängtad'' man vill kasta snöbollar på folk, det är värsta kul!
Här får ni se hur gör man en ''fågel'' med papper :D

Krilleboois ''kusin'' sjunger Kurdiska-Arabiska-Turkiska

HAHAHA trodde först  det va krillebooi...

Dagens skratt!

Tror någon blev ägd HAHAAHAHHA :D

Dagens fråga !

 

Hur kommer det sig att vissa är otrogna mot sin partner? Jag tänker svara på det nu lite, efter som jag har ganska tråkigt.

Jag STÖR mig på dessa folk som alltid är otrogna. När man är ute så ser man hela tiden folk som fjäskar med andra, hånglar upp någon annan än sin partner mot väggen walla. Eller någon som sitter o pratar med sitt ex på msn och säger hela jävFla tiden hur underbar exet är osv. Varför gör man så? Vad får man själv ut av de? ''Ni få inga presenter''  Vart går gränsen? där borta''  Vad är ok? (hajte ät min rumplahme vafan)

Jag tycker helt klart att gränsen går när man tänker på någon annan. Viss de gör säkert många och de kanske inte är så farligt kan man ju tycka, rmen samtidigt så tycker jag verkligen att när man alltid ger sig på samma tjej/kille när man är ute så tycker jag att då är de något som är fel. Om killen/tjejen som är otrogen står och fjäskar med en och samma varje gång man är ute så tycker jag att de verkar fel din åsna!

Sen ska jag även vara så ärlig så jag kan berätta att jag har ALDRIG varit otrogen och det kommer inte bli heller. Har nog aldrig sårat någon så jag är stolt över mig själv vet ni. Som sagt ni når aldrig upp min höga nivå. Varför blir ni tillsammans om ni ska vara otrogna? eller så ska ni hålla era hjärtan mot din tjej/kille bara. Så är det. Men man gör alla sina misstag…någon gång tror jag säkert att de händer alla. Men de viktiga är nog dock att man lär sig av sina misstag. Och de mina underbara vänner har jag gjort och lärt sig nu! Men många andra gör samma sak om o om igen.

nu orka jag inte skriva mer! Bäst att sluta prata om det, var bara tvungen att få ur detta kände jag haha :D

Vad tycker ni andra?

Nu ska jag snart kolla på filmen sen dejtar jag sängen. Godnatt ♥


Jag vill, men vågar inte way?

Visste ni? nej det gör ni inte. Jag har aldrig nånsin sagt "jag älskar dig" till min mamma eller nån av famljen. Hon vet att jag älskar henne enormt mycket men jag säger det aldrig. Det skulle kännas enormt konstigt...ja konstlat!

Under min uppväxt när man varit hos kompisar och ser dom pussa sina föräldrar på kinden och säga att dom älskar dom och så har jag alltid väljat säga samma sak till mina föräldrar/syskon fast vågar inte. Dom kanske skulle tycka det är konstigt också vet inte. Hela situationen känns konstig. Och när man hör sin kompis säga "jag älskar dig!" till sin mamma i mobilen hajar jag alltid till.

Nu är det inte så att det inte finns kärlek i min familj, det gör det! Otroligt mycket. Vi har en mycket nära relation till varandra.
Jag vill självklart säga "jag älskar dej" till min mamma o dom. men av nån anledning är det "lättare" att säga det till dom.

Jag har aldrig använt VAX!

HAHA jag kan inte sluta skratta när jag drömde om min pappa att han satt på en bomb! shet sjukast asså haha :D

Breakdans Fotboll


13:17

Godmorgon. Vaknat precis, ska upp och borsta tänderna sen duscha. Ni skulle bara veta hur lat jag är på morgonen haha! kan lova er även om ni skulle ger mig en miljon så skulle jag endå aldrig gå upp, haha. Idag jag har sovit i bara 6 timmar. Dåligt.

Nu ska jag gå upp. hörs senare!

Slänger de coola/fina bilderTårka håret genom att trycka och krama håret!

Män&kvinnor.

Nytvättat hår - friskt, mjukt, glänsande och doftande rent. Då är håret som allra vackrast. Ett smutsigt, otvättat hår däremot, tappar snabbt i både glans, smidighet och volym. Att tvätta det är den enklaste och snabbaste skönhetskur vi kan ge vårat hår. Många av oss tvättar håret varje dag, månad efter månad, år efter år. Ändå är det förvånansvärt många av oss som tvättar håret på fel sätt. Och då kan håret fara illa. För det är aldrig så skört, så känsligt, som när det blivit vått. Och det behöver aldrig behandlas så varsamt, så ömsint, som då.

 

Skäm bort hårbotten med massage
Stylingprodukter kan skapa en ogenomtränglig hinna i hårbotten och därmed hindra håret från att bli riktigt rent. Därför är det mycket viktigare att vi koncentrerar oss på att massera hårbotten när vi tvättar håret än att gnugga varendaste hårstrå.

 

1. Tvätta håret helst när det hänger ner naturligt, t.ex. när du står i duschen. Att böja sig ner över badkarskanten eller handfatet är mindre bra - då tvättar du håret "åt fel håll", mot dess naturliga växtriktning. Och då kan vattnet rugga upp barkhinnan (hårstråets yttersta hinna av fina fjäll), så att håret tappar glans och mjukhet.

2. Skölj igenom håret noga med ljummet vatten innan du tar i schampo. Då förbereds håret bäst för tvätten, och schampots tvättaktiva ämnen kan lätt lösa upp och avlägsna fett och smuts från hårstråna.

3. Häll i lagom mängd schampo i handflatan. Mängden schampo som behövs beror på vår hårlängd. En klick av en enkronas storlek brukar vara lagom till ett kort till halvlångt hår.

4. Arbetar upp ett skum mellan händerna och fördelar det jämnt över håret. Masserar sedan försiktigt in skummet med fingertopparna. Använd mjuka, lätta cirklande rörelser. Börja vid hårbotten och arbeta dig gradvis utåt mot topparna. Låt håret hänga ner, knöla inte upp allt hår på huvudet och gnugga!

5. Skölj, fortfarande med ljummet vatten. Alltför hett eller alltför iskallt vatten kan skada ytskiktet runt hårstråna. Låt sköljningen strila ner och "smek" det neråt över håret med varsamma händer. Gnugga aldrig håret när du sköljer för nu är håret ytterst bräckligt.

6. När du sköljt så pass länge att du tror att allt schampo tvättats ur håret – skölj en stund till. Om schamporester stannar kvar i håret blir det matt och svårskött. Dessutom kan hårbotten irriteras och klia.

7. Glöm inte balsam. Balsam är för vårt hår vad fuktighetskräm är för vår hy. Med balsam tillför vi inte bara fukt, vi skyddar håret mot slitage från torkning, föning, kamning och borstning, och från väder och vind. Man kan säga, att utan balsam är håret totalt oskyddat mot allt detta och därmed väldigt sårbart. Balsam gör vårt hår mjukare och mer lättkammat, det ger mer glans och volym och hjälper mot "flygighet" och statisk elektricitet.

VIKTIGAST! 8. Torka håret genom att trycka och krama med en mjuk frottéhandduk. Gnid och frottera aldrig – det sliter på håret! Gör en turban av handduken som får sitta kvar några minuter och suga åt sig det mesta av fukten. Red sedan ut det fuktiga håret med fingrarna, kamma med en grov kam och låt håret lufttorka. Det absolut bästa för håret är att det får torka på ett naturligt sätt. Många av de kortklippta frisyrerna är idealiska på så sätt att man faktiskt kan stiga direkt ur duschen, forma till frisyren med fingrarna och låta självtorka. Massera i hårbotten och krama i håret. Då får man upp minst samma volym som med fönen, men tar fram ditt naturliga fall så att frisyren håller längre.

9. En gång var tionde dag kan du byta ut hårbalsamet mot en bra inpackning om du har normalt hår. Har du torrt och skört hår kan du göra inpackning oftare, och mer sällan om det är fett. En inpackning är mer grundlig och djupgående form av balsam och ska därför ofta ha mer tid att verka. Det är en skönhetskur för håret på samma sätt som en ansiktsmask för huden.


Man kan göra massa saker med en hand!


Torsdag


Torsdag idag, eller?! Ja det är det ju. 

Kom nyss hem, varit på dansen och dansat. Åt fyra macka med ost och ett glas mjölk, sedan fick jag ont i mage för jag åt för fort bubu.

Jag ringde hem till Jenny sen och snackat lite med henne sedan la vi på. Tror hon sover nu och ''äterlök'' haha!

Not god

Aj aj aj. Vaknat precis och det är bara för jag sov jätte sent igår. Nu har jag jätte bråttom, måste till dans träning nu så vi hörs sen. pöss

GODNATT

Nu ska jag gå och lägga mig, är sjukt trött och vet inte varför. Godnatt sweetdrems!

Du blir vad du äter

Detta äter jag dagligen:

1. 2/5 Grön äpple.
2. 1/3 Apelsin
3. 1/2 Bannan
4. Ananas
5. Morötter
6. Mer än 1L vatten

Och glöm inte Frukost är den viktigaste måltiden. Jag glömmer  alltid frukosten... 

Detta undviker jag:
Kaffe: Dricker aldrig kaffe. Det gör tänderna mörka och inte bra för hjärtan
Cigaretter: Hatar cigaretter och röker ALDRIG!
Choklad: Ni vet vart jag bo, skicka hem till mig en paket Marabou
Droger, Inga droger.
Alkohol: Love'it

Visste du ?

Visste du att det här produkterna innehåller SJUKT mycke
onödiga kalorier?
Ketchup
Dricka
Juice
Bröd
Sprit
Öl
Du kanske står i affären och läser på innehållsförteckningen.
2% socker
4% fett
Det låter ju nyttigt tycker man. Men, det man oftast glömmer är att titta på kalori mängden. Alltså kCal. & detta är oftast bara uträknat per 100 gram. Så vi tar ett exempel på en marabou chokladkaka.
555 kCal / 100 gram. Så en stor chokladkaka innehåller alltså 1110 kCal, för den är på 200gram.
Och ni tjejer ska i regel inte äta mer än 2OOO kCal under en dag.
Vill du gå ner i vikt ska du försöka äta under 18OO. Men det här är alltså
inviduellt för person till person.


E n M å n a d K v a r!

1 Januari... asså om en månad fyller jag år. Det känns shit coolt!!  Så lite tid kvar. Åååh vad GLAD jag blir nu (:
RSS 2.0