åh min lahmerumpa!

HAHAHAHAHAHA! Den onykter Denice är trög :D

Hemma

Kom precis hemma. Jag är hur trött som helst, och är lika lat som en ko med fetttttt mage som inte ens orka göra något.
''du är kingen utan din Ko är du ingen'' /stina
haha hon är trög :D
Jag och jenny och hennes kompis tog bussen till växjö och jag ba sov hela väggen hitt haha!
Men Helgen har varit skit bra! TACK FÖR ALLA SOM VA MED♥

ljungbySkolan

Kom precis till ljungby skolan. Just nu sitter jag i biblan och väntar på att nån ska sluta haha helt mobbat...
hörs sen!


Julskyltningen/ljungby

Julskyltning spenderades med ljunbytjejerna.
Orka inte skriva är så jävla trött och vet inte ens om jag kommer kunna sova inatt. Men isf vi stack mot Maxi och satt där utanför och åt nötter, jag, Amanda,Hanna,Mathilda. Men när vi åt klart så alla stack hem och jag o mathilda gjorde det också.
Nu ska jag sova. Natti!♥
Jag&Dencie
Tea&Hanna
Hanna&Amanda
jag-hanna-amanda-dencie
hon är inte cool som mig ellerhur?
delle&amanda
Nu är det Hanshentid gå lägg er''

Mot stan!

Nu ska Jag&Mathilda till stan på Julskyltning i ljungby, sen ska jag träffa mina fina vänner.


Hörs ikväll folket!


Helgen/ljungby

 

Igår: Jag och diyar fixade oss sedan tog vi bussen till ljungby 19:25, sen va vi där efter c 2 timmar. Jenny ringde massa gånger när vi va på väg efter som vi vet ingeting i ljungby och plus vi hade inte pengar på mobilen, annrs hade vi aldrig kommit fram. Jag och diyar skulle möta Nathalia först men vi gick kanske i vilse haha, så vi såg eller träffade plötsigt mathilda och en blondin som jag inte kommer ihåg va hon hette hehe. men utan mathilda och hennes kompis hade vi aldrig kunnat gå tillbaks till bussstationen. Vi cyklade till busstationen efter som jenny skulle möta oss för vi skulle på sofies fest ja. När vi va frame så hade nästan alla redan kommit bubu.
Jag har en film när Dencie ''sjunger'' jag har ont i rumpa haha efter som hon hade halkat ner från trappan tillsammans med hanna haha! Ni få tänk er sån lahme rumpe sen halkar man på det så få man jävligt ont mannen kebab. Filmen kommer komma in snart på bloggen så ni få skratta lite :D

Men kvällen vara sjukt najs, det va folk från andra ställen också. Festen slutade vid tolv tiden efter som dom flesta skulle ner mot stan och kolla på Dead By April. Jag orkade inte sticka ditt, så jag stack till becca med diyar och mathilda för vi skulle sova över där, visste ni när vi kunde sova? nej. vi sov vid 8 på morgonen.. haha.
Bästa helgen på länge! ♥

Just nu sitter jag med Mathilda och dunka på hardstyle musik fett najs walla!
hörs sen med bilder ifrån helgen. PÖSS

 



Lördag/party

Godmorgon. Har inte sovit alls bra inatt. Bara legat och snackat i telefon med jenny i 4 timmar och en kvart haha! hon mådde ganska dåligt och hennes röst va jätte gullig för hon va lite sjuk, jag har bett henne äta lök för löken gör människan friskare! Det är såklart jätte många som tycker löken äckligt men så är det.
Just nu sitter jag och äter frukost, sen ska jag hoppa in i duschen.
Party party party!

000000000002555555555nov

jag hittade denna bilden, erkänn jätte söt? :D
ajgedeböjraåfrolnkäsörfjednjyen

جيني ، أنت الجمال في العالم. أريدك أنت أنت أنت أنت


to day!

Nu är jag äntligen hemma, det gick bra att träna i 4timmar breadance fast det var lite segt. Och efter dansen gick jag hem och åt massa kakor o godis som mamma hade bakat tills imorgon, jättegott! Alla hemma skriker och pratar för högt. Pappa kollar på tv med högvolym, mamma bakar kakor&annat och skriker samtidet, min syster hjälper till mamma och sncka i telefon, delle kom in på dom och beatboxa haha knäckte alla dom pff såklart! :D
Mamma behövde massa grejer från ica, så jag stack ditt och handla, där fick jag handla frukt och godis som hon ville ha det tills imorgon, efter som halva dagisen skulle komma hitt haha vetifan.
Nu ska jag duscha och sedan ska jag kolla på filmen, och så ska jag äta massa godis och dricka cola hehe. Jag har fått för mig att jag mår illa av cola efter som jag känner mig att colan äter upp mina tänder bubu, får se om jag ska sluta dricka cola och dricka vatten eller annat ist.
Imorgon ska jag vaknar vid 8 eller nåt efter som halva dagisen ska va hos oss som sagt, och jag tänker lära dom lite dans steg haha (om jag våga)
Nej nu ska jag duscha sen ska kolla på film. Vi hörs senare eller imorgon! Godnatt isf.

Last For One


stan/dans

Jag sitter i köket med datan och äter köttbollar med spaghti muma! Jag ska även nu försöka hinna ta mig till dans träning och det är om en halv timme? så nu måste jag dra och skynda mig. hörs ikväll ♥

Godnatt

Dagen vara lite seg i början men sen blev det bra! Dansat halva dagen och kom på nya trix också. Asså jag måste säga att det blir sämre och sämre för mig i varje natt, varje natt somnar jag jätte sent, sen när jag vaknar så vaknar jag också försent. Konstigt eller hur? men nu efter denna natten så blir det ändring istället hehe. Tillbaka mot det "vanliga" tiden och sova tidiget från NU. ''hoppas jag''
Pratade precis med Jenny i telefonen i c4 timmar! haha. Vi pratade om allt som förre och nytid:*
Nu ska jag hoppa i min säng och sova. Godnatt ♥

Dance--

nu ska jag till stan en runda sen är det breakdance igen, tränare vile ha två nya trix av mig och jag har lyckats komma på två nya:D hörs!

Grattis!

grattis Mirelah hoppas du har haft en bra födelsedagen!
Du är fortfarande liten, men men så äre HAHA!:D

JAG ÄR MED PÅ TV !!!!!

Omg jag va på nyheter idag på morgonen och pappa hade filmat den genom mobil:O
kolla på hela filmen :D

Lugn dag

Det har varit en lugn dag idag. Jag har bara städat, tvättat, duschat och suttit vid datorn och tittat på dance och surfat. Nu är klockan halv sex men det känns som att klockan är mer. Dels för att det är så SATANS mörkt. Men det är ingen större fara. Det är enklare åt det här hållet, faktiskt. Det är bara att vara uppe lite längre.


Ikväll blir det nog lugnt. Mysa vid datan med chips och kolla på nån film!

Fail! haha

Ha en natrulig tjej istället för en som är helt Fjek och Onaturlig . Usch! skulle aldrig välja ha nån såndan...
och han ''doktoren'' vara helt falsk! det verkar som han tog henne som inte ens njöd med hennes utseende och kroppen ifrån början, eller nåt Haha

Babylon Brinner Carlito ft Aki & Jacco

Jag blir på bättre humor när jag lyssnar på denna sköna låten!

03:09

Idag har jag varit med filipi någon timme sedan stack vi till stan och chillade där med några, sen blev det fest? den sög. Kom precis hem och är helt helt trött på högnivå, har inte ens sovit något sen igår :( men nu ska jag sova så vi hörs imorn.Godtnatt!

Dance beby


Nov. 19, 2009

Nyss kommit hem från dansen. Och jag är glad, lika glad som jag alltid är när jag precis har dansat. Hur kul som helst! sitter och dricker monster energi drink muma!

Träning

hej hej. kom nyss hem, varit ute och jogat i en timme och nu ska jag till dansen så vi hörs när jag kommer hem igen. pöss

back home!

Kom nyss hem, varit och tränat breakdance. känns riktig skönt. Duschat sedan åt mat för 5 veckor framåt haha jag va riktig hungrig som bara den. Imorgon blir att träna igen, fast på andra ställe med Leo som han kom 2:a i sverigs bästa dansare, så jag tror det kommer bli hård träning. Jag är taggat från nu hehe även om jag har träningsverk eller nåt så jag skiter i. Jag kämpar för dansen och kommer göra det livet ut. nu ska jag kolla film sen sova, godnatt sötnosar!

dance bitch

vaknat nyss bara för jag är jävligt trött ifrån igår haha...
nu ska jag till movi't och träna breakdance, så vi hörs ikväll. PÖSSS

Grattis till er ♥


Ida som fyllt år igår


JAG DÖR!! HAHA

Kolla från 2:14 fyfan jag dooooog av skratt HAHAHAHAAAHHAHA

dufettintemannen

Pushup trosan? jag säger bara HAHAHAHAHAH!!!!!

oscar & Delle

sitter framför tv med hela famlje och chilla datan. fan vet jag hatar söndagar...finns inget alls och göra, man är bara trött!

LIKA ELLER ?

;)

just nu!


PAUS

paus. håller på fixa och ändra bloggen. bloggar snart igen så fort den är klart (:

Natti natti nattii

En fin bloggdesign lika vacker som en natt, speglar mitt liv med mig och min underbara katt. Söta drems & godnatt!


Vad tror du?

Tror DU jorden kommer ga under i 2012 ?
Ja
Nej
kanske
INGEN SOM VET!
pollcode.com free polls

Every second chance begins with a first step!

Har precis tränat 92 situps, inte alls mycket bara i en kvart. men om man tränar en kvart om dagen är det bättre än inget. Man hinner med otroligt många situps, armhävningar och rygglyft på en kvart. Ska försöka ge mig en timme om dagen och träna. Varje onsdagar tränar jag Breakdance med en dansgrupp För mig betyder dansen är en sån känsla som går aldrig att beskriva. oftas bruka jag dansa ensam i mitt rum sedan lyssnar jag på dans musiken och hitta på nya dans trix.

Träna ni mycket och vad tränar ni? (:


Rymdmålning på en minut

SÅ JÄVLA GRYM!

Dans is my life

Har precis duscha. Har varit på träningen idag och dansat utan nån minuts paus. DANSEN ÄR ALLT JAG LEVER FÖR. Jag skadar mig, jag få ont, och ibland gör jag så sjuka trix som ingen har gjort före. Jag skiter i om jag få ont osv. Älskar man att dansa så får man kämpa för det. Denna svett känslan med dansen och värmen gör mig så bra!
Just nu ligger jag i sängen & dricker te.
Tycker ni att jag ska ha  en cool Dans Haeder ?
Har precis duscha. Har varit på träningen idag och dansat utan nån minuts paus. DANSEN ÄR ALLT JAG LEVER FÖR. Jag skadar mig, jag få ont, och ibland gör jag så sjuka trix som ingen har gjort före. Jag skiter i om jag få ont osv. Älskar man att dansa så får man kämpa för det. Denna svett känslan med dansen och värmen gör mig så bra!
Just nu ligger jag i sängen & dricker te. nu ska jag sova. Godnatt!



Träning

duschat precis sen åt jag fisk, 4äpple, 3bananer & vitamin saft. Nu ska jag dra till movi't och träna breakdance, kommer bli riktig hård träning denna gången. hörs sen när jag kommer hem. /kram

Smink förstör din hud!

Killar ska sluta sminka sig! man får finnar av smink, om inte det nu så kommer det senare. När man blir äldre kommer hyn hänga ner för tidigt pga man sminkat sig.. ni killar tycker ni ska sola istället för att sminka er, för annars försvinner manligheten. tänk dej du ute och går sen regnar det ? då kommer du se jävligt ut om du kille med smink. puder täpper ju till alla porer och låter inte din hud andas.

Smink och makeup, rena plastikkirurgin

Kvinnor verkar ha poserat före och efter en sminkning av ansiktet. det räcker för en man att bara raka sitt skägg och kamma sig för att sedan sätta på sig rena och strukna kläder, då blir han automatiskt vacker. Men sådant gör inte kvinnor vackra, de måste använda smink. Slutsatsen är att kvinnor är fula varelser innerst inne, tvärt emot vad män är. HAHAHA ta inte åt er :D    Fast man ska aldrig gå efter utseende bara, insidan räknas mest!!!!

världens bästa mobil!

Min syra har köpt Sony Ericsson Aino, jag är så jävla avunsjuk på henne, ni skulle bara få veta hur bra den mobilen är! finns allting man behöver. man kan ha 150st filmer i den och massa massa mer.

hår fakta

Man ska dessutom se till att inte hålla tången för länge på samma ställe, utan dra den snabbt genom hela håret! man ska inte strunta i tex topparna eller något, för då blir det som ett veck precis innan, vilket leder tillatt håret oftast går av dära.
Är du också beroende av din plattång?
Kanske hänger hela ditt liv på den..
Men vet du igentligen om vad det innebär att använda en plattång som har en värme upp till 200 grader?
Vilket är mycket farligare för håret en en vanlig locklång som brukar ligga på 160 C.

Håret består utav massa fjällskikt som på vägen kan gå av pga varmen.
Men om man använder detta skyddande medel som man får till i det här setet så minskar man risken att förstöra håret, även om det alltid är en risk!!
En blond person har ca.150 000 hårstrån på huvudet
En brunhårig person har ca.100 000 hårstrån på huvudet
En svarthårig person har ca.90 000 hårstrån på huvudet
En rödhårig person har ca.80 000 hårstrån på huvudet

Visste du att..

Ett hårstrå växer ca. 0,3 mm per dygn.
Skägg växer ca. 0,4 mm per dygn
Naglar växer ca. 0,1 mm per dygn

Mjäll schampo du får MJÄLL av!!

Head and shoulders

Schampo mot mjäll som man får mjäll utav...
Inte bara enligt min egen uppfattning fungerar det här schampot inte alls som det ska, utan tvärt om!
Nu är det iallafall bevisat få frisörsalongerna och frisörlärarna säger att headen shulder är en stor bluff.¨
Visste du om att schampot endast fungerar för tillfället?, det vill säga typ samma dag du använt schampot och dagen där på.. Sen kommer dem alla tillbaka. Vad är poängen med det hela kan man ju undra?
Svaret är: De bluffar oss, gör såatt vi blir beroende av produkten..

I skolan fick vi lära oss hur man inte


ohjaaaaa

Idag är jag så trött. Orkade verkligen inte gå upp imorse, känns som om ögonlocken är tunga som en fet mage. breakdance träning imorn vid halv 7 på kvällen, slutar lite innan 8.
Från och med idag ska jag ändra mina tider till att gå och sova. 12.00 på vardagar. Jag ska klara det, jag måste!
Ha det bra sålänge (:

down

söndagen är verkligen tråkigt.
hela söndagen blev mys med datan bara, och åt ingeting alls sen igår på middagen och kommer inte ens göra det heller p g a av mina föräldrar för dom är så duma. nu ska jag kolla på film sen sova. godnatt...

FALSK

Aldrig, du ska inte lyckas trycka ner mig
en gång till, aldrig! jag har egentligen fattat hur falsk du är.
du förstörde allting. men du kommer verkligen ångra detta!
ingen har fått mig att må så dåligt som du. jävla fitta.
Det var ju p.g.a dig som allting rasade ihop.
Men jag lovar dig, jag kommer förstöra ditt liv. det ska jag inte glömma.
en enda sak till..lek inte med elden. jag kanske skrattar idag, men du vet inte vad som händer imorn lilla du.

chillll dag

Fredagen blev med Olen och tio till. vi har varit på stan och haft ganska kul mm, efter som vi hade inget att göra. Sedan såg jag Hanna o hennes kompisar sitter på bion så kom dom ut och jag fick träffade mina saknade söta vänner från lilla ljungbykebab. hann ta lite mobil bilder ifrån idag, och det va precis när jag träffade dom.

Stina & Max
hanshen
Delle ta bort den
din kebab
/Stina
Jag är smsnörd :D / Hanna
Jag har ingetliv och glor på folk?
vet inte vart dom säljer nytt liv :(
/ stina

Falska vänner...

Hej Falska vänner åh jag blir så jävla irriterad på vänner som Ljuger och snckar massa jävla fucking skit och förstör andras liv.. för att man ljuger inte för sina vänner... Sen bara höra av sig när de vill ha nåt som cigg o sånt eller behöver hjälp med något glöm det! för jag kommer inte  finnas där för er/dig längre ALDRIG! Om du/ni ska vara på det sättet. Och jag förlorar ingeting att inte höra av mig till dig för jag har redan tappat förtroende för er/dig så det är upp till er/dig hur du villl ha det.

Dom som sanna vänner är som diamanter dyrbara men sällsynta. Falska vänner är som stenar dom finns överallt. så SUCK ON THAT BITCH!  ta åt er förhelvete. jag är trött på er.


dagen har det inte hänt allt för mycket. dagen började sämst och inte så bra, fast slutade underbart! har varit på breakdance träning som jag aldrig missar nångång. det gick sådär, för jag va helt borta och tänkte för mycket. vill bara säga att Berina & Cornelia är sjukt gryma på att dansa, dom har talang! hoppas dom kommer bli något av stora dansare. dom är värt det. jag har hört pappa säger att det kommer snö som fan i natt? jag hoppas inte det... tänk er när ni vaknar så ser ni helt vit över allt, erkänn tråkigt???? Nu ska jag sova med ett leende på munnen. Godnatt söta läsare ♥

det finns visst!

:((((((((((((

Dagens bild

HAHAHAAHHAHAHAHAHA FYFAN VA KUL!

Bort kaffe och drick grön te.



Grönt te kan ge mer än god smak och en stunds avkoppling och förebygga sjukdomar.
Grönt te kan göra huden frisk och vacker.


Grönt te skyddar från in- och utsidan
Drick grönt te dagligen för att systematiskt stärka hela kroppens skydd mot skadeverkningar 
som kan förstöra din skönhet. Grönt te kan användas direkt på hud och hår för att ge en
koncentrerad behandling. Genom att behandla lokalt med grönt te och dricka grönt te blir effekten bättre.

Grönt te mot trötta ögon

Blöt en bit tyg med kallt grönt te och lägg den över dina slutna ögon.
Ögonen freshas upp och huden stramas upp. Undvik att få grönt te i ögat.
Du kan också använda tepåsar som har fått svalna i kylskåpet.

Grönt te skyddar huden mot UV-strålning

Grönt te har visat sig skydda huden mot UV-strålning på samma sätt som en solskyddskräm.
Dessutom pekar forskning på att grönt te, både när man dricker det och lägger
det direkt på huden och förebygger solens skadeverkningar.


Vitlök bra för håret
krossa/hyvla vitlöken tills den blir softig (använd helst fräscha), låt den vara på huvudet tills det börjar svida o sen är det bara att skölja av den. Vitlök är rik på kisel så den är bra för håret. Olivolja brukar man använda på hårtoppen för att de inte ska dela på sig och blir slitet.

träning

nu ska man dra ner mot stan, vid halv sju ska jag breakdanca.
hörs sen!

down down down...

My day is down


ldf :(


idag skulle träffa linn idag men det blev inte så...
varit i skolan osv överallt. träffade sophia & amanda sen vid h&m,
vi gick en runda sedan gick vi till stationen. jag stack hem när percis dom skulle hem. trevligt.
det va allt som hänt på stan.
HAHAHAHAHAHAH!

stan

vaknat percis, ska snart fixa mig och dra mig ner till stan. möter linn vid halv två, sen ska vissa väggen till finn'stattoo där man tar tung percing, efter som hon ska göra det idag. nu måste jag fixa mig. hörs sen

HAHAHAHAH!


Grattis simon!

Kom nyss hem. har varit på simons födelsedag-lokalfest med fille och massa andra man känner där.
sen träffade vi filles tjej en stund, så när vi skulle hem så gick det inga mer bussar?
så vi fick ta hennes moppe, vilken tur vi hade asså. fy fan vad sjuk jävla kallt,
man fick komma hem som en röd tomat haha. Nu ska jag nog lägga mig och hoppa in i sängen.
Ska bli härligt! Och jag behöver vila upp mig också.
Har inte sovit ordentligt på hela lovet...
Så jag borde egentligen inte lägga mig så här sent sista lov natten, vad busigt!
Imorrn ska jag träffa linda beby. Men det kommer väl antagligen inlägg imorgon när jag har vaknat.
Dvs runt tolv ett tror jag. Och jag hoppas att ni kommer orka vänta tills ni får min update. Godnatt
/pöss

RSS 2.0