Tips för dej som inte mår bra över dej själv!

Här slänger jag ett par enkla tips för att börja gå i rätt riktning om Du inte mår lika bra över dig själv som du borde!

1. Säg något uppmuntrande till dig själv varje dag.
Börja dagen med att säga uppmuntrande saker till dig själv i spegeln, till exempel "du är en toppentjej", "du har jättefin kropp", "du är bra" osv. Detta tips har ni säkert hört förut och det kanske låter lite töntigt, men det skulle inte upprepas såpass ofta om det inte funkade!

2. Fokusera på dina styrkor
Oavsett om man har mycket celluliter (som faktiskt inte spelar någon roll) kan man ha helt fantastisk humor. Fokusera på sina positiva sidor istället för att stirra dig blind på saker du anser vara brister. Ingen är perfekt, men Du är jävligt bra!

3. Jämför dig inte
Alla är stöpta i olika formar, alla ser olika ut. En del är korta medans andra är långa. En del har A-kupa medans andra har DD-kupa. Acceptera dessa skillnader, det finns inget som är varken "rätt" eller "fel" - bara annorlunda.

4. Släng vågen!
Det är inte siffrorna som bestämmer ifall du är snygg eller inte. Kilona sitter olika på olika människor och för att skippa denna viktnojja kan du skippa vågen.

5. Beröm dig själv när du gjort något bra

Vi kan inte lyckas med allt, men vi kan lyckas med väldigt mycket. Glöm inte att ge dig själv en rejäl klapp på axeln när du gjort något bra. Det behöver inte vara någon stor sak, utan en sådan simpel handling som att du ställde dig för att ge plats åt en äldre dam på tunnelbanan.


Kommentarer
Postat av: Hamrén

inte alls ;K

2009-12-30 @ 02:59:58
URL: http://hamrens.blogg.se/
Postat av: Sophie

Och det funkar eller?

2009-12-30 @ 17:11:05
URL: http://lillevan.blogg.se/
Postat av: Chrislyne

Jag skulle sagt bra tips, roliga var att i kommentarfältet hittar man megan fox. haha

2010-01-01 @ 17:03:38
URL: http://chrislyne.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0