Njut av ditt liv idag, för igår hade gått och i morgon kanske aldrig kommer!


ROLIGAST PÅ LÄNGE!


Så här får du ett bättre hår!

Därför ska du inte frottera håret.

Frottera aldrig håret med handduk. Efter du tvättat håret lägger du på en handduk och kramar ur vattnet, men gnugga aldrig då du annars sliter bort ytskicktet på håret vilket resulterar i ett matt och risigt hår.

Hur du undviker att håret går av?

Visste du att ett torrt hår är dubbelt så starkt som ett blött? Har du långt hår ska du därför helst kamma ut håret efter shamponeringen och inte använda borste då du lätt kan skada håret. Ett torrt hår kan du däremot borsta. Ett bra tips när du har balsam i håret är att då passa på att kamma igenom håret med en bred kam och lösa upp allt tovigt hår innan du sköljer ur balsamet så blir det enklare att reda ut håret. Om du använder plattång så är det en god idé att då använda någon speciell plattångsprodukt som skyddar håret mot värme, gör håret blankt och gör att plattningen håller betydligt längre.


Hur du undviker klåda i hårbotten
.

Kliar det i hårbotten? Då har du troligen valt fel shampo. Klåda i hårbotten är ett tecken på uttorkad hårbotten eller att du är överkänslig mot tensider som finns i nästan alla shampon. Det kan också bero på svamp i hårbotten.


Köp inte många produkter.


Fyll inte badrummet med produkter! Satsa på några få bra produkter i stället för en massa dåliga produkter som inte fungerar. Köp i stället ett bra shampo som är grunden för vackert hår, komplettera med ett bra balsam om du behöver, och en stylingprodukt som funkar för ditt hår. Har du lite längd på

ditt hår gör det håret gott med en inpackning då och då. Du får vad du betalar för.


Vitlök räddar ditt hår!

Garlic bulbs* För tunt hår/håravfall rekommenderas hårbottenmassage i minst 5-10 minuter varje dag innan ni går och lägger er. Mixa också vitlök och lägg på hårets rot och massera in i några minuter och skölj av sedan, vitlöken för bort toxiner, stimulerar blodtillförseln och är rik på kisel som är bra för håret.

* Vill du att ögonbrynen till exempel ska växa snabbt tillbaka? Då kan du även använda vitlök och massage där och därefter applicera mandelolja, massera i några minuter.


RSS 2.0